Skattjakt.

Mäster Albinsson Har också börjat planera en skattjakt här i dublin. Det är sånt som dyker upp i huvudet när det inte finns så mycket att göra.

Idén är bara på planeringsstadiet än så länge, men den ser ut ungefär såhär:

Tre kuvert med en relativt enkel ledtråd kommer att placeras ut på slumpvis valda ställen på dublins gator, så tre slumpade människor förhoppningsvis kommer plocka upp dom. Ledtråden i kuvertet kommer att leda fram till en skattkarta, skapad av mig, Mr A.

Denna skattkarta kommer, om man väljer att följa den, så småningom leda fram till en ännu inte fastställd skatt (Idéer motages gladeligen).

Problemet med skattkartan och skatten är att dom måste gömmas på något ställe som inte är svårt att hitat om man letar efter det, men ändå tillräckligt diskret för att någon random-människa finner den. Det är svårt.

Kommentarer
Postat av: Tipsaren

Ett tips för att få kuverten och kartorna att se äkta ut är att pensla dessa med kaffe. Häng dom sen på tork och bränn kanterna med tändare/tändstickor. Vips så har du fått urgamla pergament.

... om du vill görat med stil vill säga.

2008-02-12 @ 19:03:08
Postat av: Emil

Vet inte riktigt vad du skall ha i kuverten men skatten måste ju begravas ngnstans ute i howth vid de branta branta klipporna...

2008-02-18 @ 18:09:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback