is it ice?

Jag är just nu svintrött, och ganska törstig.

Jag har precis varit och glott på en lägenhet. Fast jag glodde bara på dörren.. Utifrån. Jag gick aldrig in.
Det såg ut precis som om det bodde 7 pundare på samma gata. Gatan var trång som fan, och såg ut som jag skulle kunna tänka mig att en gata i amsterdam ser ut där det står brudar och dansar i fönstren. Det gick rutor från marken som var två meter höga, typ som skyltfönster. För att dölja vad som föregick innanför, så hade folk hängt upp lakan i föstren.

Gränden var inte bredare än en bil, och det var klottrat överallt. Dessutom hade dom nog signal-störare, för när jag försökte ringa elsa sprakade det bara trots att jag hade full täckning.  Mycket underligt.

Imorgon skulle jag på intervju med keywords international, men dom sköt upp det till imorgon.

Sen var jag ju på intervju på Activision idag. Det var ganska coolt. När jag kom in i lobbyn möttes jag av en fullskalig spindelmannen-gubbe.. icke levande.
Sen satte jag mig och väntade på ann, då låg det på bordet en PC-gamer- tidning, så jag satt där i allsköns ro och glömde för ett ögonblick bort att jag var på intervju, tills ann kom och jag hörde mitt namn sägas.

Hon tog med mig in på rummet jag skulle intervjuas i. Ett vitt ganska fint rum, men ann tyckte det var för kallt, så hon höjde värmen.

Sen kom det en tjej till som vi satt och pratade med som var groupleader för speltestarna. Dom pratade lite om min tv-spelsvana, och jag fick rabbla upp vilka konsoller jag spelat. Dom verkade nöjda med det. Sen frågade dom vilket spel jag spelade igenom senast, varpå jag svarade glatt Masseffect. När mitt svar på hennes fråga om hur lång tid det tog var 17 timmar, så nickade hon och log lite imopornerat. Då kände jag mig stolt.
Men när jag gick därifrån, så kom jag på att det var inte alls Masseffect som var mitt senaste spel, det var portal i Orange-box-boxen. Men jag vet inte om dom räknar det som ett riktigt spel, men shit happens.

Jag hoppas innerligt jag får det spelet. Alla såg så glada ut. Chefen var snygg också. Men framförallt glad och trevlig.

Vattendags.

/Mr A

Kommentarer
Postat av: Ljungdal

:D :D :D

Asgött!

2008-01-24 @ 09:13:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback